Ønsker du og din organisation at arbejde systematisk med anvendelsen af data til at understøtte jer i nysgerrigt at reflektere over og drøfte jeres praksis? Til at træffe gode, velfunderede beslutninger? Og til at forbedre kvaliteten i praksis og de borgernære indsatser?

På Realize’ fire-dages kursus får du de nyeste perspektiver fra både forskning, praksis og borgere med fokus på at sikre systematisk faglig refleksion på alle niveauer i din organisation. Du får også mulighed for at prøve teknikker, greb og virkemidler af i anvendelsen af data og viden – og heraf drøfte potentialer og barrierer med andre ledere og medarbejdere på tværs af kommuner.

På kursets to moduler vil du bl.a. få:

  • Indspark til etablering af forandringsteori, fastsættelse af mål, udvælgelse af måleredskaber, identifikation af datakilder og datametoder samt arbejdsgange for dataopsamling.
  • Overblik over teoretiske og praktiske elementer fra idé til gennemførelse, implementering og forankring af en datainformeret praksis, som vil sikre systematik, forbedring og kvalitet i praksis og indsats.
  • Konkrete værktøjer til etablering af de rette organisatoriske, ledelsesmæssige og faglige forudsætninger for etablering af en lærende, refleksiv praksis
  • Kompetencer, metoder og værktøjer til at udvikle, implementere og lede en datainformeret praksis, som understøtter en systematisk data- og vidensinformeret praksis og indsats

Kurset består af to moduler à hver to dage, dvs. fire dage i alt. Datoerne er følgende:

  • Modul 1: 3.-4. november kl. 09:30-16:00.
  • Modul 2: 25.-26. november kl. 09:30-16:00.

Kurset vil blive afholdt på Nordatlantens Brygge på Christianshavn.

Du kan tilmelde dig her: realize@rlz.dk – og er altid velkommen til at tage kontakt for mere viden om kursets form og indhold.

Du kan læse mere og finde kursusmaterialet HER

Write a response … Close responses

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You might also like