Har du lyst til at prøve kræfter med konsulentfaget i et spændende, lærerigt og sjovt miljø hos Realize ApS?

Vi søger en studentermedhjælper til vores kontor i København Indre By. Du bliver en del af et nyere konsulentfirma, hvor du får stort ansvar og læring via udfordrende opgaver og deltagelse i nytænkende miljø.

Hvem er vi?
Realize er et konsulentfirma etableret af tre erfarne og anerkendte konsulenter, der vil noget nyt i konsulentbranchen. Vi arbejder med analyse, facilitering og rådgivning på velfærdsområderne. Vi oplever god respons fra vores samarbejdspartnere, der også vil nye veje i udviklingen af den offentlige sektor via strategier, der kan omsættes i praksis, og via tiltag, der understøtter ledelses- og praksisudvikling. Vi bringer styringskædens led tæt på hinanden, så styring giver mening for praktikere, og så praktikeres værdifulde erfaringer bruges til at styrke politisk og strategisk ledelse. Vi har særdeles gode relationer til både statslige og kommunale topledere, faglige ledere og praksisfeltet. Konkret arbejder vi med blandt andet med:

– Brug af data til refleksion og læring
– Facilitering af forandringsprocesser
– Støtte til strategiprocesser og meningsskabelse i praksis
– Ledelses- og praksisudvikling
– Omsætning af viden og erfaringer fra analyser
– Implementeringsstøtte og kapacitetsudvikling

Hvem er du?
Du er analytisk skarp, stærk i både kvalitativ og kvantitativ metode, analyse og skriftlighed, og du har lyst til at prøve kræfter med procesfacilitering og udvikling, og så skal du fungere godt i et uformelt, dynamisk miljø med varierende arbejdsopgaver. Eksempler på arbejdsopgaver er:

– Desk research
– Varierende analyseopgaver
– Skriftlig dokumentation, analyse og rapportering
– Administrative opgaver i form af vedligeholdelse af organisationens IT, indkøb til kontoret etc.

Du kommer til at arbejde i et seniorstærkt miljø med tre erfarne og anerkendte konsulenter og for spændende kunder i den offentlige sektor, herunder ministerier, styrelser, kommuner, institutioner og organisationer.

Send os din ansøgning senest d. 28. februar kl. 12 til Therese Marie Dyrby på tmd@rlz.dk. Vi afholder samtaler kort efter, og du kan forvente hurtigt svar.

Write a response … Close responses

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You might also like